Co żywności pacjentów z chorobą nerek nie można jeść? Oprócz leczenia
terapiipacjentów z chorobą nerek również są dane na ten temat, który pomoże
Państwu wleczeniu. Ogólnie rzecz biorąc główny pokarm, który u pacjentów z
chorobą nereknie może jeść jest następująca:
1. banany
Gdy choroba nerek rozwija się w etapie 4 przewlekłej choroby nerek lub etapie
5przewlekłe choroby nerek, funkcja nerek jest uszkodzony i jednej z funkcji
nerekjest doprowadzenie do równowagi elektrolitowej. Tak w zaawansowanym
stadium, gdyelektrolit jest z zamówienia, wysokiej potasu będzie powstają
również. Bananyzawierają bardzo bogaty potasu, co pogorszy stan pacjentów.
2. arbuz
Arbuz jest zabronione dla tych, którzy mają silny obrzęk lub obrzęk.
Zwłaszczadla chorych na zespół nerczycowy obrzęk lub obrzęk jest typowe objawy.
Arbuzzawiera dużo wody, która przyspieszy uszkodzenie nerek, jeśli nie
dbamy.
3. fasola lub fasoli produktu
Fasola i fasola produkt zawiera dużo białka, jednak nie nadaje się dla
pacjentówz chorobą nerek do zawiera złej jakości białka i będzie produkować
więcej azotu wtrakcie przemiany materii, w porównaniu z dobrej jakości białka
żywności takie jak chude mięso, jaj i mleka. Gdy nerki są uszkodzone, funkcja
zostanieuszkodzony w tym samym czasie, więc to nie absolutorium azotu normalnie.
W tymstanie jeśli weźmiemy w więcej fasoli, da nerek większym obciążeniem.
4. grzyb, pomarańcze, itp
Grzyb, kapusta, banany, pomarańcze, morele, szpinak, jadalne Amarant,
kelp,nori, Dateplum persimmon, moreli, migdałów, orzechów, orzeszków ziemnych,
soi,fasoli mung, owiec lędźwiowego, nerki wieprzowe również należy ograniczyć,
gdychoroba nerek rozwija się w etapie 4 lub etap 5 dla wszystkich z nich
zawierabogaty potasu. W zaawansowanym stadium choroby nerek one pogorszyć nerek
jakodobrze tylko jak banany.
没有评论:
发表评论