To jest wskazał przez ekspertów, że jedzenie owoców naraz po posiłku
możeprowadzić do cukrzycy. Przyczyny są następujące:
1. Jeśli ludzie mają owoce bezpośrednio po posiłku, to dać pancrease
większymobciążeniem i zwiększyć toksyn w organizmie. Jest jednym z wiodących
czynnikówcukrzycy.
2. Ogólnie rzecz biorąc po posiłku jest w żołądku, to zajmie 1 do 2 godzin
aby byćstrawione. Jeśli owoc jest zbyt wcześnie podjęte, będą one trudno być
strawionejest również białka i tłuszczu, i tak dalej, aby być trawiony w
żołądku.
3. Aby obniżyć poziom cukru we krwi lub uniknąć wzrostu poziomu cukru we
krwi,należy podjąć w owoce 2 godziny po posiłku. Żywności, takich jak cebula,
słodkichpomidorów, taro i tak dalej wszystkie można obniżyć poziom cukru we
krwi.
没有评论:
发表评论