U pacjentów z przewlekłą chorobą nerek również skoncentrować się na tym, co
należy jeść, a czego nie należy jeść, oprócz przyjęcia środków leczenia i
uważają żywności jako naturalnego leczenia i asystent terapii przewlekłej
choroby nerek, szczególnie dla osób we wczesnym stadium.
Fasola jak wiemy zawierają rodzaju żywienia. Często ludzie nawet pić mleko
fasoli, która jest z ziaren. Jednak niektórzy eksperci w dziedzinie chorób nerek
wskazują, że u pacjentów z przewlekłą chorobą nerek nie mają lepszą fasoli z
wyjątkiem tych, w przewlekłej fazie choroby nerek 1. Będą tracić białka, ale
dlaczego nie mogą mieć fasoli, która jest bogata w białko?
Email:kidney-symptoms@hotmail.com
W rzeczywistości, co białka pacjenci z CKD należy podjąć w zależności od
rodzaju białka jest. Generalnie zasada jest taka, że u pacjentów z przewlekłą
chorobą nerek powinni przyjmować w dobrej jakości białek, a nie złych
białek.
Co jest dobre jakości białko? Oznacza to, że po metabolizm, może spowodować
mniej azotu. Azot, jak wiemy, jest to rodzaj produktu przemiany materii, co może
przyczynić nerek więcej obciążeń. Trzy substancje są toksyny, które powinny być
usuwane z organizmu. Są kreatynina, azotu mocznikowego we krwi, kwas mocznika,
przy czym po dwie należące do azotu. Wszystkie z nich są usuwane z organizmu
przez nerki w końcu błony filtracyjnej glomerualar. Gdy nerki są uszkodzone lub
nerek membrany filtracyjne glomerualar jest uszkodzony, więcej azotu gromadzą
się we krwi. W tym wypadku, pacjenci z zespołem nerczycowym powinny w żywności,
co może spowodować mniej azotu. Jednakże, kawa, albo produkt bean może powodować
więcej azotu w metabolizmie.
W przeciwieństwie do tego, chude mięso, jajka może powodować mniej azotu w
procesie przemiany materii.
没有评论:
发表评论