Jak cebula ma wpływ na choroby nerek? Stowarzyszenie American health, cebula
zajeden z góry 15 zdrowej żywności dla osób z chorobą nerek, co następuje:
czerwonydzwon papryka, kapusta, kalafior, czosnek, jabłka, jagody, truskawki,
czerwonewinogrona, wiśnie, białko jaj, oliwy z oliwek, ryb i tak dalej.
Dla osób na diecie nerek chce dodać więcej smaku do żywności spróbuj przy
użyciuróżnych cebuli tym biały, brązowy, czerwony i rs. Jedz surowej cebuli
nahamburgery, kanapki i w sałatkach, gotować i używać jako karmelizowanego
polewalub smażyć je na krążki cebuli. Zawierają cebuli w przepisów, takich jak
włoskiwołowiny z papryką i cebulą.
Ekspertów w dziedzinie żywienia i zdrowia pola raportu, że cebula 100g
zawierabiałka 1,8 g, 8g węglowodanów, 8mg wapnia, 1,8 mg żelaza i witamin takich
jak B2,B6, C i E, itp. Ponadto zawiera prawie bez tłuszczu, który jest dobry
dlapacjentów z chorobą nerek w rzeczywistości.
没有评论:
发表评论