2015年2月16日星期一

Czy fasola złe dla diabetyków

Czy fasola złe dla diabetyków? Fasola są wspólne fasoli na całym świecie, który jest bogaty w białka, włókna naturalnego i rodzaju witamin i minerałów. Pacjenci z cukrzycą mogą także wziąć w nim. Ponadto, American Diabetes Association wyznaczyła fasola jako super żywności, które przekazują nam wielu składników odżywczych, o szczególnym znaczeniu, gdy żyjesz z cukrzycą.
Email:kidney-symptoms@hotmail.com
1. Fasola zawiera niski węglowodanów, co oznacza, że węglowodany rozkładają i są wchłaniane powoli z jelit, które tłumi wpływ na poziom cukru we krwi.Filiżanka gotowanych fasola zawiera około 39g węglowodanów i 0,6 g cukrów.
2. Fasola zawiera włókno, które jest szczególnie potrzebne i są ważne dla chorych na cukrzycę lub pacjentów z cukrzycą. Błonnik pomaga obniżyć poziom cholesterolu we krwi poprzez wiązanie tłuszczu w jelitach, co prowadzi do jego wydalania w stolcu.

3. Fasola zawiera chude białko, które jest również dobre dla chorych na cukrzycę. Fasola są prawie bez tłuszczu źródłem białka w diecie, z około 15 g na 1-cup porcji. Inne pokarmy bogate w białko, takie jak czerwone mięso, całe mlecznych produktów mlecznych i jaj, zawierają cholesterolu i tłuszczów nasyconych, które są szkodliwe dla serca. Ponadto, będą one również prowadzić do większej azotu w metabolizmie, które dadzą nerek więcej obciążeń, jak również.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Full Name:
Country:
Email:
Phone Number:
Whatsapp:
Medical Report:
Disease Description:
 

Here doctors offer free analysis about illness condition