Email:liufuqin818@gmail.com
IMO/Whatsapp:008615512139310
Sól jest jedną z ważnych substancji odżywczych w naszym codziennym życiu; Tym
bardziej masz bardziej szkodliwe efekty. Ekspert ostrzega, że z długim okresem
posiadania wysokiej żywności soli często powodują choroby nerek. Według badań
wynika, że istnieje wiele miejsc, które mają 16 gramów soli na co dzień, co
znacznie przekracza świat - zalecenie organizacji ds. Opieki zdrowotnej w
wysokości 5 gramów na co dzień ("bezpieczna linia").
Wywołuje także nerki i choroby układu krążenia, takie jak cukrzyca,
nadciśnienie tętnicze i około 80% pacjentów z chorobami nerek również z
nadciśnieniem tętniczym. Niemniej jednak pacjent z chorobą nerek nadciśnienia
tętniczego osiąga do 80% nadciśnienie tętnicze zależne od objętości. Oznacza to,
że w organizmie występuje duże stężenie sodionu, ponieważ sodion może oszczędzić
wodę, a także nazywa się "zatrzymaniem sodu i wody" w Dziedzinie medycznej. Dla
wszystkich pacjentów, którzy mają małą ilość soli, podstawowe wymagania
dotyczące leczenia klinicznego.
Ekspert sugeruje, że jeśli ktoś ma zbyt dużo kolacji lub lubi mieć
potężniejsze potrawy smakowe, zaleca się, aby świeże owoce i warzywa miały
więcej. W celu wydalenia soli, dwa razy w tygodniu ćwiczenia są dla Ciebie
ważne. Z drugiej strony, spożywanie posiłków soli raz w tygodniu jest korzystne
dla wyważenia ciśnienia przenikania wewnątrzkomórkowego i pozakomórkowego.
Ostatecznie, twój smak może stopniowo przenosić się do delikatnego smaku. Choć
nie zaleca się regularnego, dwa razy w tygodniu posiłku bez luzów, jest to
najlepsze, w przeciwnym razie równowaga bzdury może się załamać, a nie dobre dla
zdrowia.
Możesz obliczyć potrzeby slatu miesięcznie, aby uniknąć spożycia nad ilością
listwy. Jego standard wynosi około 6 gram dziennie. Pozostaje to, że esencja z
kurczaka i sos sojowy również zawierają (6ml listwa), inne takie jak
konserwowana szynka lub szynka zawierają sól kuchenną, która nie jest dość
zalecana, aby mieć więcej na co dzień.
没有评论:
发表评论