2015年1月14日星期三

Czy dieta pomagają zmniejszyć poziom kreatyniny?

Poziom kreatyniny jest dotyczy wielu pacjentów. Istnieje wiele sposobów naobniżenie poziomu kreatyniny, medycyny i dieta. W porównaniu z leków w celuzmniejszenia poziomu kreatyniny, dieta ma skutków ubocznych i mniej kosztowne.Co ważniejsze jest to, że to naprawdę działa. Aby dowiedzieć się funkcja dietyobniżenia poziomu kreatyniny, powinniśmy wiedzieć kreatyniny.
Co to jest kreatyniny?
Kreatyniny powstaje, gdy się to czynności w których mięśni wsparcie ciałaenergii. Jego kwota jest stały, ponieważ jest to związane głównie z całkowitejkwoty mięśni ciała, które ma niewielkie zmiany w długim okresie. Oczywiście jestto rodzaj metabolizmu, które mogą szkód dla naszego zdrowia, jeśli nie możnawyrzucić. Na szczęście kiedy produkowane, jest oddzielona od krwi w moczu przeznerki, gdzie miliony maleńkich filtrów, o nazwie kłębuszków, czy praca filtracji.Nerki chronić nasze zdrowie przez tę funkcję filtrowania. Jednak po uszkodzeniu,nerki nie może dobrze funkcjonować, powodując nagromadzenie kreatyniny. Z budynkukreatyniny, pacjenci mogą przy ryzyko utraty życia.
Wysoki kreatyniny oznacza uszkodzone nerki. Uszkodzone nerki z stosunkowo słabazdolność nerek trzeba działać jak normalne. Więcej substancji mają byćfiltrowane, mają więcej obciążenia nerek. Umieścić na zbyt dużo obciążenia pozaich zdolność powoduje dalsze uszkodzenia nerek. W związku z tym ograniczenieniektórych substancji potrzebnych do przepływu przez nerki jest przyczynianie siędo poprawy funkcji nerek. Białka i elektrolitów w niektórych takich sodu, potasui fosforu należy do takich substancji potrzeby przepływających przez nerki. Abyzmniejszyć poziom kreatyniny, niskiej zawartości białka, niskiej zawartości sodu,niskiego potasu, fosforu niskiej dieta jest zalecane.
Sugerowane żywności, aby uniknąć
Pokarmy zawierające dużo substancji, która może dać nerki dodatkowej pracy sątutaj wymienione, pacjent powinien unikać ich w miarę możliwości zmniejszyćpoziom kreatyniny.
Żywność zawierająca bogaty sodu: fast foody, mrożone dania, puszkowane warzywa,marynowane lub peklowane mięso, konserwy, zupy, ser, Precle solone i solonechipsy
Żywność zawierająca bogaty potasu: pomidory, pomarańcze, ziemniaki, czekolady iorzechów
Żywność zawierająca bogaty fosforu: kukurydza, czekolada, produkty mleczne, rybyi jaja.
Uwagi:

Uszkodzonych nerek spowodowane przez różne przyczyny i zdrowe warunki są takżeróżne indywidualnie.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Full Name:
Country:
Email:
Phone Number:
Whatsapp:
Medical Report:
Disease Description:
 

Here doctors offer free analysis about illness condition